DUURZAME TASSEN GEMAAKT VAN HENNEP

 

Productenvanhennep.nl wil een steentje bijdrage aan een gezondere samenleving én aarde waar we met z’n allen op leven.

Daarom kunt u hier de mooie en duurzame tassen van Pure® vinden. Deze met hennep samengestelde tassen zijn niet alleen volledig recyclebaar en nuttig in gebruik, ze zien er ook nog eens super mooi uit!

Alle tassen hebben een scheurvast materiaal en is getest door het onafhankelijke laboratorium “Intertek” tegen vervuilende stoffen.

Dus heeft u een nieuwe tas nodig voor mooie reizen een wandeling door de natuur of gewoon voor dagelijks gebruik? Staat u dan even stil bij de mooie tassen van Pure®.

 

Pure®  originele hennep tassen sinds 1995

Als reizen en wandelen leuk moeten zijn, hebt u praktische en handige bagage nodig, vele binnen- en buitenvakken maken het organiseren eenvoudiger en voorkomen vervelende zoekopdrachten. Verfijnd design en hoogwaardige, duurzame en robuuste materialen maken de tassen en rugzakken van PURE®  langdurige metgezellen.

Het PURE® Concept is gebaseerd op een verantwoorde behandeling van onze natuur. De overwegend hernieuwbare en duurzame grondstoffen zijn milieuvriendelijk en kunnen voor 100% worden gerecycled in de ecologische cyclus.
Een tas is niet zomaar een tas, dankzij de functionele indeling helpen de grote vakken en rugzakken van PURE® om dingen georganiseerd te houden.

Een verscheidenheid aan ontwerpen, kleuren en maten biedt de juiste metgezel voor elke smaak en elke gelegenheid. Naast de twee reeds bestaande series bouwt PURE® nu een derde om zo goed mogelijk aan alle eisen van de klant te voldoen.

De PURE® HV-collectie
Net zo origineel als de naam: praktisch, tijdloos en eenvoudig ontwerp – en toch niet minder verfijnd. De tassen uit de HV-serie hebben veel binnenvakken en kunnen worden geritst en / of gemagnetiseerd. Deze serie gebruikt opzettelijk geen leer – 100% veganistisch, 55% hennep, 45% biologisch katoen.

De PURE® HF-collectie
Het origineel onder de henneptassen. Sinds 1995 combineert deze tassenreeks geavanceerde kwaliteit en hoge functionaliteit met ecologische verantwoordelijkheid. Hennep, biologisch geteelde katoen (gecertificeerd biologisch katoen) en milieuvriendelijk gelooid leer ademen het typische “PURE® vintage gevoel” uit.

De PURE® HP-rugzak
De sportieve variant. De pionier van deze nieuwe serie bouwt voort op de bewezen materiaalmix in een nieuwe look. Het subtiele PURE®-lettertype vervangt het klassieke logo van het hennepblad. Deze rugzak richt zich op de essentie: met veel opbergruimte, goed georganiseerd en comfortabel, het is de perfecte metgezel voor wandelen, sporten en werken.

 

(klik op het logo om direct naar de shop pagina te gaan)

Hennep tassen van Pure®